Over ons

Michèl van Zon & Erik Groels zijn de trotse eigenaars van de Stadsslaperij. Zij hebben hun pand sinds 2019 groots verbouwd om hun droom te realiseren: een eigen bed & breakfast in het centrum van Tilburg.Daarvoor zijn zij woonachtig geweest in Tilburg-West in de Reeshof. Hoe prettig hun appartement ook was, zij wilden iets anders: een nieuwe uitdaging en bij voorkeur in het centrum van Tilburg.


Gasten naar de zin maken, ruime kamers met voldoende voorzieningen en lekker uitgebreid ontbijten. Wat wil je nog meer als je Tilburg voor een paar dagen komt bezoeken? Of misschien zoek je een tijdelijk verblijf dicht bij je werk? 


Kies voor de Stadsslaperij. 

Michèl is geboren in Delft maar woont al meer dan 30 jaar in "zijn" Tilburg. Hij heeft zijn sporen in de persoonlijke dienstverlening verdiend bij onder andere het Van der Valk-concern op Curaçao, bij de KLM en in de modebranche. Zijn goede smaak komt hem uitstekend van pas als inkoper bij Van Dal Mannenmode.


Naast zijn huidige functie in de modebranche, blijft het kriebelen om gasten te ontvangen en hen een aangenaam verblijf te bezorgen. Wil je een leuke activiteit of etentje in Tilburg?


Michèl geeft je altijd een gepaste oplossing.

Erik groeide op in Berkel-Enschot, sinds 1997 onderdeel van de Gemeente Tilburg. Het organiseren van een gastgerichte omgeving is een van de pijlers in zijn werk als facilitair specialist bij de Curio Onderwijsgroep West-Brabant in Etten-Leur.


Eriks sociale betrokkenheid blijkt bijvoorbeeld uit zijn vrijwilligerswerk voor de wijkraad en bij de buurtontwikkeling.


Erik zal er absoluut voor zorgen dat het zijn gasten nergens aan ontbreekt.